Οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι οι εξής:

Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά τον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με χρέωση 3.5 ευρώ (Η χρέωση των 3.5 ευρώ έχει υπολογιστεί ήδη στην παραγγελία σας την ώρα που την κάνατε και δεν χρειάζεται να πληρώσετε έξτρα στον courier). Για παραγγελίες άνω των 200€, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.

Πιστωτική κάρτα

Ασφαλής & εύκολη πληρωμή με όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε ειδική σελίδα της EUROBANK. Οι χρεώσεις αποστολής είναι 3.9 ευρώ

Κατάθεση με IRIS

Κατάθεση σε τράπεζα σκανάρωντας τον κωδικό IRIS ή εισάγωντας το ΑΦΜ: 132200554  

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας ή με ηλεκτρονικό έμβασμα σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς: 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR83 0171 5690 0065 6914 2525 091
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR73 0260 0830 0009 7020 0669067

Σημειώσεις για πληρωμή σε τράπεζα:

Σαν αιτιολογία θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Σε όλους μας τους λογαριασμούς ως όνομα δικαιούχου εμφανίζεται "ΤΖΑΤΖΑΔΑΚΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ". Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@tzatzadakis-eidiraptikis.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 27 73 90 ώστε να προχωρήσουμε σε επιβεβαίωση της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο email το όνομά σας και το όνομα της τράπεζας που έγινε η κατάθεση. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται. Σε περίπτωση εμβάσματος που περιλαμβάνει έξοδα, θα πρέπει να επιλέξετε την δική σας χρέωση, διαφορετικά η παραγγελία δεν θα εκτελείται

Οι χρεώσεις αποστολής είναι 3.9 ευρώ

Πληρωμή της παραγγελίας σας στην έδρα μας

Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε από την έδρα της επιχείρησής μας Κορίνθου 261, Πάτρα.

Αποστολές εξωτερικό και Κύπρο

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται και με το ταχυδρομείο αλλά και με courier ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης . Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται με το ταχυδρομείο αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση στην τράπεζα ή έχει πληρωθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αφαιρείται ο Φ.Π.Α όταν ο πελάτης χρειάζεται τιμολόγιο . Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται στο καλάθι αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι για δέματα μέχρι 3 κιλά βάρους πραγματικού ή ογκομετρικού σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), που συνεργάζεται η επιχείρηση μας. Σε περίπτωση που το δέμα της παραγγελίας του πελάτη ξεπερνά τα 3 κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) θα ενημερώνετε τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για την επιπλέον χρέωση, πριν γίνει η αποστολή της ή προβεί ο πελάτης σε τραπεζική κατάθεση για την πληρωμή της ή πληρωμή μέσω κάρτας. Μόνο μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική μέσω email συγκατάθεση του πελάτη για το τελικό ποσό πληρωμής προς την επιχείρηση θα λαμβάνεται η παραγγελία ως έγκυρη και θα προβαίνει η επιχείρηση στην αποστολή της.